Aktiviteter under 2018

Kära medlemmar,

Under 2018 har VGSS genomgått förändringar. Vi har ändrat fokus från att ha varit mer inriktat på kappsegling till att nu fokusera på att vidareutveckla aktiva ledare, samt vi har knutit oss närmare Vitsgarn och USF. Förändringarna innebär bl.a. att när du betalar in din medlemsavgift till Vitsgarn kommer du automatiskt att bli medlem i VGSS också.

Sommaren 2018 närmar sig med stormsteg och det är dags att avslöja årets aktiviteter!

I samband med phularhelgen den 11 – 13 maj kommer vi att anordna en träningshelg. Anmäl dig nu via phularhelg.se. Årets träningshelg kommer att vara präglad av spännande seglingsövningar för att främja ledarnas seglingsutveckling.

Under vecka 30 i juli anordnar vi en långträningshelg ute på Vitsgarn där det kommer finnas möjlighet att vara ute flera dagar och segla. Mer info om denna unika möjlighet kommer!

Men datumen du måste lägga på minnet är den 24 – 26 augusti. Ett mästerskap utan dess like kommer att äga rum på Vitsgarn denna helg där du kan få vara med och försvara VGSS heder. Vi skickar ut info när tiden är inne!

Du är välkommen att höra av dig vid frågor eller funderingar till oss via info@vgss.se.

Vi i VGSS hoppas att vi får se så många av er som möjligt på årets events!

VGSS Styrelse