Välkommen på VGSS årsmöte!

Hej VGSS-seglare,

Nu är tiden återigen kommen för segelsällskapets årsmöte. Välkommen till en dag med VGSS.

Tillsammans ska vi ta oss igenom sedvanliga årmötesförhandlingar. Vi i styrelsen vill gärna berätta vad vi har för planer och förslag för året. VGSS fortsätter att utvecklas. Vi kommer att fortsätta våra träningsaktiviteter under vår och höst ute på Bosön på Lidingö och VGSS är en aktiv del under utvecklingen av ett nytt seglingscentrum.

Detta kommer vi att berätta mer om under mötet. Det är du som medlem som bestämmer vart VGSS skall vandra. Kom därför till Skeppsbron 16. Bilder och berättelser från året utlovas.

Tid: Lördag den 19 februari 2011 kl 1200
Plats: Skeppsbron 16, 1tr Stockholm (c/o Jibreus&Ölvestad Investment)
Anmälan: Anmäl dig här

Handlingar
Verksamhets- och förvaltningsberättelser, revisorernas berättelse, verksamhetsplan med budget samt styrelsens förslag och inkomna motioner med styrelsens yttrande kommer finnas tillgängliga här senast den 8 februari 2011.

Varmt välkomna i fri vind
/Styrelsen