Lördagen den 12 juni går VGSS Raid av stapeln för första gången!

En följebåt kommer även att vara med oss under seglatsen.
Raiden startar klockan 8:00 på lördagen, med samling och rigggning, för att lägga loss klockan 9:00. Anmälaningsavgift är 100 kronor, och i det ingår att VGSS bjuder på lunch och snacks under seglingen samt After Sail med korv och kall öl efter målgång på Vitsgarn.

Alla är välkomna att deltaga,dock krävs att skeppare är medlem i VGSS eller USF. Medlemskap i VGSS kostar 150 kronor och vill dina vänner följa med i egen båt så kan de enkelt bli medlemmar genom att betala in till nedanstående postgiro. Märk betalningen med namn och att det avser medlemskap.

Alltså:
Tid: 12 juni 2010, klockan 8:00 – vi kastar loss 9:00
Plats: Bosön, Lidingö, till Vitsgarn

Betalning: Efter bekräftad anmälan, betalar du till VGSS plusgiro 1722428-8, ange skeppare (medlem i VGSS/USF) samt att det avser RAID. (Avvakta dock med betalning tills vi bekräftat er anmälan)

Det är först till kvarn som gäller så dra ihop en besättning